Skip to main content

Geschiedenis gebouw

Deze historische ruimte, gelegen in ons monumentale complex, vertelt een intrigerend verhaal van voortdurende transformatie en evolutie. Terug in 1843 stichtte Antonia Van Damme dit majestueuze complex als een ziekenhuis met een missie om voor de zwakkeren te zorgen.

In de loop der jaren heeft Het Godshuis talloze gedaanteverwisselingen ondergaan. Van een toegewijde instelling voor weeskinderen tot een zorgcentrum voor zieken en uiteindelijk een rustplaats voor ouderen, de geschiedenis hier is diep geworteld in menselijke compassie en zorgzaamheid.

Het Godshuis als evenementenlocatie

Vandaag de dag schittert Het Godshuis als een historische locatie voor evenementen, feesten en nog veel meer. Temidden van deze transformatie behoudt het zijn historische charme en architecturale pracht, waardoor het een unieke en betoverende setting is voor een speciaal event.

Het Godshuis geschiedenis gebouw.jpeg
het godshuis natuur meetjesland omgeving

Prachtige natuur in Meetjesland: ontdek Het Godshuis als ideale feestzaal

Bij Het Godshuis verwelkomen we je te midden van het betoverende landschap van Meetjesland. Ontdek onze uitzonderlijke evenementenzalen, omringd door de weelderige groene velden van deze prachtige regio. Onze locatie is niet alleen een schilderachtige achtergrond voor je evenement, maar een buitengewone bestemming op zich.

We streven ernaar om de pracht van de natuur naadloos te integreren in je evenement, waarbij we de omgeving gebruiken als een sfeervolle aanvulling op je speciale dag. Laten we samen de mogelijkheden verkennen en je evenement transformeren in een onvergetelijke ervaring die de schoonheid van Meetjesland weerspiegelt.

Centraal gelegen in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Onze locatie in Sint-Laureins, Oost-Vlaanderen, maakt Het Godshuis centraal gelegen voor gasten uit verschillende regio’s, zoals bv. ook West-Vlaanderen. Of je nu je speciale dag viert met vrienden en familie uit Gent, Brugge of andere omliggende steden, Het Godshuis biedt een handige en gemakkelijk bereikbare bestemming voor iedereen.

Het Godshuis feestlocatie kaart meetjesland

Een onvergetelijke feestzaal

Of je nu op zoek bent naar de perfecte feestzaal voor je bruiloft, een bedrijfsfeest, een congreszaal of een ander evenement, Het Godshuis biedt een ongeëvenaarde sfeer die je gasten zal betoveren en je gelegenheid onvergetelijk zal maken. Kom en dompel jezelf onder in de geschiedenis en charme van Het Godshuis terwijl je je eigen herinneringen in deze historische omgeving creëert.

Vraag een offerte

Kapel

Een veelzijdige feestzaal met tijdloze elegantie.

Crypte

Een betoverende plek met een rijke geschiedenis.

Brochure downloaden

Vul jouw gegevens in en download de brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure downloaden
Vul jouw gegevens in.