Skip to main content

VEELZIJDIGE EVENEMENTLOCATIE

Kapel

kapel locatie 2

Capaciteit

280 m²

150 personen (zittend)

300 personen (staand)

Welkom in de Kapel van Het Godshuis.
Ontdek onze prachtige ruime zaal met plaats voor 250 personen.

Kenmerken van De Kapel

checkmark
Indrukwekkende architectuur
Het Godshuis is een majestueus neoclassicistisch gebouw. De Kapel is de parel van dit complex met zijn prachtige gewelven en hemelse lichtinval.
checkmark
Een grote feestzaal
In De Kapel kan je met 300 mensen samenkomen (staand) of voor een diner terecht, waarbij 150 mensen kunnen zitten.
checkmark
Sfeervolle verlichting
Ook ’s avonds ziet de Kapel er prachtig uit. De verlichting zorgt voor een royale sfeer waarbij de gewelven en koepels indirect verlicht worden.
Het Godsguis feestzaal huren Gent locatie evenementen 8

Op maat van elk
event of feest

Het Godshuis staat klaar om jouw visie tot leven te brengen. Hier ontmoeten historische grandeur en moderne pracht elkaar, waardoor jouw evenement een betekenisvolle mijlpaal wordt.

Onze feestzaal is ideaal geschikt voor:

  • Droomhuwelijken
  • Bubbelende verjaardagen
  • Krachtige bedrijfsevents
  • Inspirerende lezingen
  • Boeiende tentoonstellingen

De indelingsopties

De Kapel kan op verschillende manieren ingedeeld worden om tegemoet te komen aan jouw concept. Hieronder vind je een aantal opties die we in het verleden reeds georganiseerd hebben:

  • Huwelijksceremonie met 120 zittende mensen
  • Diner voor 150 mensen aan 15 ronde tafels
  • Walking dinner met podium voor speeches voor 250 personen
  • Dansfeest voor 210 personen met podium voor DJ, dansvloer & zitmogelijkheden.

Op zoek naar een betoverende feestzaal? Ontdek dan de Kapel bij Het Godshuis, ooit gewijd aan religieuze vieringen, is omgetoverd tot een eventlocatie die zich moeiteloos aanpast aan de behoeften van elke gelegenheid.

Een historisch juweel

De Kapel behoudt nog steeds zijn historische pracht, met indrukwekkende kolossale pilaren en een prachtige koepel die de ruimte sieren. Deze kenmerken voegen een vleugje grandeur en tijdloze elegantie toe aan elke gebeurtenis. Het is alsof je jouw evenement viert in een sprookjesachtige omgeving, omringd door eeuwenoude geschiedenis.

De veelzijdigheid van de kapel

Wat jouw speciale gelegenheid ook is, de Kapel biedt de perfecte ambiance. Of je nu droomt van een romantische bruiloft, een grootschalig bedrijfsevenement, een intiem familiefeest, of een ander belangrijk moment in je leven wilt vieren, onze Kapel is er klaar voor. De ruimte kan moeiteloos worden aangepast aan jouw visie, wat resulteert in een evenement dat perfect past bij jouw stijl en behoeften.

Boek de kapel

Bij Het Godshuis begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom streven we ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van je evenement, zodat het aan al je verwachtingen voldoet. Of je nu een feestzaal wilt huren voor je huwelijk, een personeelsfeest organiseert, een bedrijfsevenement plant, of de ideale trouwlocatie zoekt die centraal gelegen is tussen Oost- en West-Vlaanderen, Het Godshuis is de ultieme keuze.

Vragen

Heb je een snelle vraag over De Kapel?
Contacteer onze site manager Filip Vallaeys

+32 9 247 47 68
info@hetgodshuis.be