Skip to main content

UNIEKE LOCATIE

Crypte

Het Godshuis feestzaal huren crypte

Capaciteit

130m²

100 personen (zittend)

150 personen (staand)

Welkom in de Crypte van Het Godshuis.
Ontdek onze prachtige ruime zaal met plaats voor 150 personen.

Kenmerken van De Crypte

checkmark
Historische architectuur
Het Godshuis is een majestueus neoclassicistisch gebouw. De Crypte is het stevig fundament waar dit complex op gebouwd is.
checkmark
Een grote feestzaal
In De Crypte kan je met 150 mensen samenkomen (staand) of voor een diner terecht, waarbij 100 mensen kunnen zitten.
checkmark
Intieme gezelligheid
’s Avonds omarmt De Crypte een warme en intieme sfeer. De gewelven en de lage plafonds dragen bij aan een gezellige atmosfeer die perfect is voor bijeenkomsten en evenementen met een persoonlijk tintje.
Het Godsguis feestzaal huren Gent locatie evenementen 5

Op maat van elk
event of feest

Het Godshuis staat klaar om jouw visie tot leven te brengen. Hier ontmoeten historische grandeur en moderne pracht elkaar, waardoor jouw evenement een betekenisvolle mijlpaal wordt.

Onze feestzaal is ideaal geschikt voor:

  • Droomhuwelijken
  • Bubbelende verjaardagen
  • Krachtige bedrijfsevents
  • Inspirerende lezingen
  • Boeiende tentoonstellingen

De indelingsopties

De Crypte kan op verschillende manieren ingedeeld worden om tegemoet te komen aan jouw concept. Hieronder vind je een aantal opties die we in het verleden reeds georganiseerd hebben:

  • Een intieme huwelijksceremonie in een besloten setting.
  • Een sfeervol dinner met 100 gasten, verdeeld over 2 lange tafels
  • Een informeel walking dinner met een laag podium voor toespraken, geschikt voor 100 personen.
  • Een bruisend dansfeest met ruimte voor 150 gasten, inclusief een podim voor de DJ, een dansvloer en comfortabele zitmogelijkheden.

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie? Ontdek dan de Crypte, gelegen in ons monumentale complex, is doordrenkt van geschiedenis en tijdloze charme. Het is een ideale ruimte voor je speciale gelegenheid, of dat nu een lezing, een congres, een bedrijfsfeest, een personeelsfeest of een trouwfeest is.

Ontdek de unieke atmosfeer

Bij Het Godshuis verwelkomen we je met open armen in onze meest unieke en veelzijdige locatie: de Crypte. Deze historische ruimte, gelegen in ons monumentale complex, is doordrenkt van geschiedenis en straalt een tijdloze charme uit. Het Godshuis is een plek waar het verleden naadloos samensmelt met het heden, waardoor het de perfecte omgeving is voor je speciale gelegenheid, of dat nu een congres, een lezing, een bedrijfsfeest, een personeelsfeest, tentoonstelling of een bedrijfsevenement is.

Een betoverende historische locatie

De Crypte bij Het Godshuis is niet zomaar een evenementenlocatie, het is een betoverende plek met een rijke geschiedenis. Deze voormalige crypte, ooit gewijd aan religieuze ceremonies, is getransformeerd tot een ruimte waar je jouw eigen onvergetelijke momenten kunt creëren. De prachtige oude stenen muren en majestueuze gewelfde plafonds voegen een vleugje grandeur en tijdloze elegantie toe aan elke gebeurtenis.

Boek de Crypte

Bij Het Godshuis begrijpen we dat elk evenement uniek is, net als je wensen en verwachtingen. Ons ervaren team staat klaar om je te ondersteunen bij het plannen en realiseren van je evenement, waarbij elk detail met zorg wordt behandeld. We zijn er om ervoor te zorgen dat je evenement voldoet aan al je verwachtingen en dat het een onvergetelijke ervaring wordt voor jou en je gasten.

Je zoektocht naar de ideale congreszaal, lezing ruimte, bedrijfsfeest locatie of andere evenementenlocatie eindigt hier. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de ongeëvenaarde ambiance van Het Godshuis, waar je speciale momenten tot leven komen en herinneringen voor altijd worden gekoesterd.

Vragen

Heb je een snelle vraag over De Crypte?
Contacteer onze site manager Filip Vallaeys

+32 9 247 47 68
info@hetgodshuis.be